dimarts, 17 de juliol del 2012

Tercer i últim intent de publicar aquesta entrada. El primer cop ha petat el blogger i ho he perdut tot. El segon he fet una.còpia abans de publicar i ha tornat a petar, però en comptes de copiar-ho.tot, només s'ha.copiat una.paraula -grrr-.

He arribat fa tres quarts d'hora (al escriure la primera feia un quart d'hora). Aquí són les 16:05 i em queden 25 minuts per embarcar.

Aquest aeroport és una passada, té de tot: recreatives repartides enmig de l'aeroport, control.biomètric facial totalment automatitzat -sense intervenció humana- per fer el check-in (previ escaneig del passaport), unes finlandeses enormes (però totes guapíssimes!!) i... wifi gratuït a tot l'aeroport!!

Em queden vint minuts per estirar les cames així que aniré tancant això. El.vol dura unes 9 hores i mitja, arribarà cap a la 1 i mitja de la nit -hora catalana- però seran les 8:55 del matí a Japó pel que més em val intentar descansar a l'avió ja que serà un dia mooooolt llarg.




Per cert, aquí hi ha moltíssims japonesos, deu ser un lloc de pas molt comú perquè l'aeroport n'està ple a mansalva.

Seguiré informant!

PD: No podré pujar fotos al bloc, vist lo vist, així que haureu d'esperar uns dies fins que trobi la manera. Ja us aniré enviant alguna per whatsapp quan trobi wifis!
(fotos afegides amb posterioritat :))

4 comentaris:

Time Master ha dit...

Veig que el navegador s'ha passat pel forro els paràgrafs. És el que hi ha, aneu-vos acostumant.

Aurora Sánchez Baeza ha dit...

A dormir a l'avió ... bon viatge!!

Psyrgery ha dit...

Buen viaje tío, ¡Qué envidia me das! ¡Morirás entre terribles sufrimientos!

el fil d'ariadna ha dit...

Vaja, com el de Girona xD
Aviam quan trobes wifi, que vull un capítol nou ;-)